Személy
Napfényvédő ablakfóliák Fóliás Jucitól
KÉRDÉSED VAN? HÍVJÁL! +36-20-459-4435
Ablakfóliázás házilag
SZAKEMBER NÉLKÜL
VÉDEKEZZ A NYÁRI MELEG ÉS A NAPFÉNY ELLEN HŐVÉDŐ FÓLIÁVAL!
TUDD MEG, MI AZ 5 LEGFONTOSABB SZEMPONT, AMIT FIGYELEMBE KELL VENNED ABLAKFÓLIA VÁSÁRLÁS ELŐTT?
Ha az a problémád, hogy túl sok hő jön be az ablakon vagy nem látod a TV-t mert nagyon csillog, akkor ez a sorozat neked szól!

Fóliás Juci

Ha meg akarod ismerni, milyen szempontokat kell figyelembe venned, amikor hővédő fóliát választasz, add meg az email címedet és küldöm a részleteket!
Kérdésed van? Hívjál! +36 20 402 83 80
[GDPR] Jelentkezésemmel hozzájárulok, hogy a Fóliás Juci Webáruházzal kapcsolatosan értesítést küldjetek és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Anikó
Köszönöm, közérthető és lényegre törő volt. Bár elég jó kézügyességgel rendelkezem, szerencsére, de nem szakmabeliként egyértelműen segített. A fóliázás még csak tervezet, de megerősítettél benne, hogy meg tudom majd oldani szakember nélkül a saját igényeimet. Köszönöm.
Eszter
Kedves Fóliás Juci.
Köszönöm szépen az okos, tartalmas eligazításodat. Tökéletesen és érthetően elmagyaráztad a munkamenetét.
Kati
... köszönöm sok mindent megtudtam a fóliákról. Én tetőtéri ablakra szeretnék rakni bár van rajta lehuzhatós róló de ugy látom ebbe a mrlegbe nem sokat jelent.
Nagyon érthető ahogy irtad konyhanyelven.köszönöm a segitséget s további jó munkát kivánok.
MIT KELL TUDNOM ERRŐL AZ ABLAKFÓLIÁRÓL?
Házilag felrakható
Szakember segítsége nélkül, Te is fel tudod tenni egyszerűen
Online útmutató
Vásárlás után videós használati útmutatót küldök. De ha kérdésed van, hívjál és segítek!
Méretre vágható
A fóliák tekercsekben kaphatóak és könnyen méretre szabhatod a mellékelt szike segítségével.
kedves vásárlóink küldték

Tükörfóliáról írta Tímea (Pétfürdő)

A fólia felrakása nagyon egyszerű. Szokatlanul hangzott elsőre, hogy öntapadós fóliához vizet használjunk az üvegfelületen és magán a fólián is, de nagyon jól működik, mert nem tapad a fólia azonnal a felületre, felhelyezés után könnyen a helyére igazítható, szinte csúszik az üvegen. Egyenletesen és alaposan be kell szórni mindkét felületet vízpermettel. Mi a fóliákat körbe minden oldalon 1 mm-rel kisebbre szabtuk, ahogy a leírásban is javasolják. Ha beigazítottuk a helyére, lehetőség szerint teljesen ki kell préselni a vizet alóla, amihez mi a külön kapható, filccel bevont simítót használtuk. Bátran rányomva a fóliára, de nem túl erősen. Ha mégis marad alatta valamennyi nedvesség, előfordulhat, hogy bepárásodik, de nem kell megijedni, mert kb. 3-5 nap alatt kitisztul.

Bertalan írta a Sonnenschutz 67% fóliáról

“A fóliát a zárt teraszom tetőablakaira vettem , mivel napos időben 36-38 fok volt benn. Az ablakok kb 4 m2 tesznek ki . Azért ekkorák mert egy ezek a nappalim világító ablakai is. Így nem akartam nagyon lesötétíteni , ezért választottam a Sonnenschutz fóliát. A felrakás ugyan 2 emberes volt mivel fej fölé kellet felhelyezni 2 m2 -t egyben. Hogy a víz ne párologjon el a fólia alól , ezért este raktuk föl, de még világosban. Kb fél óra per db. volt. Másnap érezhető volt a külömbség , kb 6-8 fokkal kevesebb volt benn , és mivel az uv fényt is megszűri, a hőérzet is megváltozott jó irányban. Szóval nekünk bevált . Köszönjük.”

Télen küldte:
Nekünk ezek ablakok a világitó ablakok is egyben a nappaliba. Mivel a terasz a nappali előtt van és a terasztető beárnyákolta volna a nappalit ,ezért úgy oldottam meg hogy a az rész ami a nappali ablaka előtt van , teli üvegtető.
Arra került a fólia. Nincs hiányunk fényben ha ez volt a kérdés. A nap ugyan úgy be süt. 

Spiegel fóliáról írta Péter (Oroszlány)

Szobában levő nagy meleg véget vettem a spiegel fóliát az ablakra.
Akinek nagy meleg van a szobába vagy bárhol a lakásban az nyugodtan vegyen spiegel fóliát mert nekem a hőmérséklet ~7°-C fokkal javult.

Tönung fóliáról írta Katalin(Budapest, XVI.)

A fóliát az erkély/loggia üvegkorlát árnyékolására használtam, melyre kiválóan megfelel. Korábban bambusz árnyékoló rolót használtam erre a célra, de a nap nagyon hamar szétette, a zsinórok elmorzsolódtak, a szél csapkodta, letépte. A fólia ugyanúgy árnyékol, de időjárás álló, remekül tapad, nem tartok attól, hogy eső, szél, ill. a tűző nap bármilyen módon károsítaná.
Bárkinek ajánlani tudom nem csak belső üvegfelület, hanem erkély/loggia árnyékolására is. Valóban jól árnyékol, megoldja a belátásvédelmet, kültéren is remekül ellenáll az időjárásnak. A statikus fólia felhelyezése egyszerű, ha nem sikerül tökéletesre elsőre, simán le lehet szedni és újra feltenni. Tökéletesen tapad (de fontos, hogy a megfelelő oldalával illesszük az üvegfelülethez).

Tükörfóliáról írta Katalin  (Tótvázsony)

Én a fóliát a bejárati ajtóra és a fürdő ablakra tettem ,még szeretnék a szoba ablakra is mert szép és jól mutat az ablakon ,és nem látnak be .Mindenkinek ajánlom csuda klasszak .Üdv Kata

Sonneschutz 45% fóliáról írta Magdolna(Érd)

A fólia egy déli fekvésű iroda monitor mögötti ablakára került felhelyezésre.
A problémát az jelentette, hogy a betűző nap a számítógéppel dolgozókat elvakította. A felrakást követően jelentősen komfortosabb lett a munkavégzés.

ELAKADTÁL? ÍRJÁL, HÍVJÁL: +36-20-459-4435 / JUCI@FOLIASJUCI.HU

Minden jog fenntartva -  2017 Fóliás Juci  Kft -  Adatvédelmi tájékoztató